Natječaj za nagrade Grada Splita za 2020. godinu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manje od tjedan dana je preostalo za prijave kandidata za dodjelu nagrada Grada Splita koje se tradicionalno uručuju na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada i blagdana sv. Dujma. Naime, Komisija za javna priznanja Grada Splita objavila je 15. siječnja  Natječaj za davanje prijedloga za dodjelu nagrade za životno djelo, osobne i skupne nagrade Grada Splita za 2020. godinu, a rok za davanje prijedloga je 15. veljače. 2021.

Detaljnije informacije o Natječaju mogu se dobiti u tajništvu Komisije, Split, Obala kneza Branimira 17 ili na tel. 310-281, a cjeloviti tekst Natječaja, uvjeti i postupak davanja prijedloga dostupni su na vezi: https://www.split.hr/natjecaji-i-oglasi/detalj/natjecaj-za-davanje-prijedloga-za-dodjelu-nagrade-za-zivotno-djelo-osobne-i-skupne-nagrade-grada-splita-za-2020-godinu.

Pisani prijedlozi mogu se slati poštom, na adresu: Grad Split, Komisija za javna priznanja, 21000 Split, Obala kneza Branimira 17 ili neposredno putem Glavne pisarnice Grada Splita na istoj adresi.

Podsjetimo, Nagrada Grada Splita je posebno društveno priznanje koje se dodjeljuje pojedinačno ili  skupno za naročite uspjehe postignute u  svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Split, a dodjeljuje se kao nagrada za životno djelo te kao osobna nagrada i skupna nagrada.

Nagrada Grada Splita za životno djelo dodjeljuje se osobama koje su svojim dugogodišnjim radom ili određenim djelom dale izuzetan doprinos u području gospodarskog i društvenog života posebno značajnog za Grad Split.

Osobna nagrada dodjeljuje se pojedincima, a skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana ili drugim pravnim osobama, njihovim organizacijskim jedinicama ili radnim timovima i slično za njihov doprinos, kreaciju, uradak ili organizaciju važnog događaja u Gradu, u jednom ili više područja gospodarskog i društvenog života u 2020. godini.

Share.

Leave A Reply