Obavijest iz policije: Počinje “Fushion World Music Festival”, uspostavit će blokadne punktove

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
U petak i subotu (22./23. srpnja i 23./24. srpnja) u Splitu, na prostoru sportskog kompleksa Park Mladeži održati će se javno okupljanje pod nazivom “Fushion World Music Festival“.
U petak (22./23.srpnja) i u subotu (23./24.) od 18:00 do 06:00 sati redarska služba zajedno s policijskim službenicima uspostaviti će blokadne punktove u užoj zoni sportskog kompleksa i to:
  • na raskrižju ulice Mike Tripala s ulicom Put Supavla,
  • na raskrižju ulice Mike Tripala s ulicom Velimira Terzića,
  • na raskrižju ulice Put Brodarice s ulicom Mike Tripala i
  • na raskrižju ulice Put Brodarice s ulicom Hrvatske mornarice.
Za sav promet će od 18:00 do 06:00 sati biti zatvorene ulica Mike Tripala do križanja s ulicom Velimira Terzića i ulica Put Brodarice. Tijekom zatvaranja prometnica promet će biti omogućen samo vozilima stanara, žurnih službi i taxi vozilima.
– Savjetujemo građane da tijekom trajanja javnog okupljanja, posebno u vrijeme najvećeg intenziteta prometa izbjegavaju prometovanje u užoj zoni javnog okupljanja. S obzirom na očekivani povećani intenzitet prometa, molimo građane za dodatno strpljenje. – kazuju iz policije.
U cilju neometanog pristupa vozila žurnih službi širem prostoru javnog okupljanja i u cilju protočnosti prometa, dodatno policija ukazuje građanima na obvezu da se pridržavaju propisa vezanih uz parkiranje osobnih vozila, te da ista ostavljaju i parkiraju isključivo na mjestima koja su za to predviđena, jer će u suprotnom ista biti uklonjena sukladno zakonu.  
– Obavještavamo građane kako će policija sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije i za vrijeme održavanja javnog okupljanja obavljati snimanje na prostoru sportskog kompleksa i na prilaznim pravcima.
Molimo građane i posjetitelje javnog okupljanja da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika kako u prometu tako i na prostoru održavanja javnog okupljanja. – stoji u priopćenju.
 

Share.

Leave A Reply