Ostanite kod kuće: Policija blokirala ceste, kretati se može tek uz propusnice!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Splitska policija jučer poslijepodne izvještavala je o mjerama te provedbi Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka.

– Policijski službenici će od ponoć na području čitave PU splitsko-dalmatinske nadzirati provedbu ove mjere, stajalo je u priopćenju, a točno u ponoć počelo se provoditi i u djelima.

Blokirani su svi ulazi u Split i iz Splita, blokirane su i sve ceste između mjesta diljem Dalmacije, a ulazi su bili zatvoreni za sve oni koji nemaju prebivalište u pojedinim mjestima. 

Pokraj policijskih službenika i u nastavak putovanja vozilom moglo se tek uz propusnice tvrtki ili mjesnih zajednica.

Zbog odluke su se jutros na prometnicama stvorile gužve, a društvenim mrežama počele su ‘kolati’ slike s raznih dijelova Splita.
Posebno ‘gusto’ bilo je na rotoru u Solinu, a fotografiju je podijelio i Tonći Blažević, vijećnik HSLS-a u splitskom Gradskom vijeću.

Imao je i poruku za sve one kojima prioritetno nije odmicanje iz domova.
–  Policija je na svojoj poziciji i svatko treba imat propusnicu. Molim sve one koji nemaju pravi razlog da ne stvaraju dodatnu gužvu na prilazima gradovima. Naši policajci su ionako preopterećeni i trebamo im olakšat te bit disciplinirani. Time i nama koji moramo na radno mjesto olakšavate sve ove dane, napisao je Blažević, među ostalim.

Apeliramo još jednom – Ostanite kući ako nemate jako dobar razlog za napuštanje domova. 

Share.

Leave A Reply