Radovi na dogradnji Osnovne škole „Pujanki“ napreduju

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

This slideshow requires JavaScript.

Radove na dogradnji Osnovne škole „Pujanki“ obišla je danas zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović sa suradnicima, a potom se sastala s predstavnikom izvođača iz tvrtke „Lavčević“ Jakšom Vulićem, projektanticom Morankom Kapov i ravnateljem škole Matom Glavinovićem.
Uz određene objektivne probleme pri izvođenju temelja uzrokovane podzemnim vodama, dinamika radova je zadovoljavajuća, zaključeno je na sastanku.

Po pitanju sigurnosti prostora oko gradilišta potvrđeno je kako su otklonjene sve potencijalne opasnosti, gradilište je propisno ograđeno, a stanovnici Pujanki poštuju upute.

Dogovoreno je i kako će se ispitati buduća namjena atomskog skloništa koje bi trebalo ući u cjelovit projekt sanacije odnosno rekonstrukcije.

Podsjetimo, za ovaj građevinski zahvat izdvojeno je ukupno 25 milijuna kuna, a osim dogradnje objekta osmoljetke, građevinska tvrtka „Lavčević“ izgradit će i natkriveno parkiralište te školsko igralište. Ugovorni rok je 18 mjeseci, a cilj gradske uprave je uhvatiti početak školske godine 2019/2020.

IZVOR: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: