Rok za prijave istječe 15. veljače: Građani i udruge predložite svoje kandidate za nagrade Grada Splita!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Preostalo je manje od tjedan dana za prijave kandidata za dodjelu nagrada Grada Splita koje se tradicionalno uručuju na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada i blagdana sv. Dujma. Naime, Komisija za javna priznanja Grada Splita objavila je 15. siječnja Natječaj za davanje prijedloga za dodjelu nagrade za životno djelo, osobne i skupne nagrade Grada Splita za 2021. godinu, a rok za davanje prijedloga je 15. veljače. 2022.

Podsjetimo, nagrade Grada Splita posebna su društvena priznanja koja se dodjeljuju pojedinačno ili skupno za naročite uspjehe postignute u svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za grad Split, a dodjeljuje se kao nagrada za životno djelo te kao osobna nagrada i skupna nagrada.

Nagrada Grada Splita za životno djelo dodjeljuje se osobama koje su svojim dugogodišnjim radom ili određenim djelom dale izuzetan doprinos u području gospodarskog i društvenog života posebno značajnog za grad Split.

Osobna nagrada se dodjeljuje pojedincima, skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana ili drugim pravnim osobama, njihovim organizacijskim jedinicama ili radnim timovima i slično za njihov doprinos, kreaciju, uradak ili organizaciju važnog događaja u gradu, u jednom ili više područja gospodarskog i društvenog života u 2021. godini.

Prikupljanje prijedloga kandidata započelo je 15. siječnja, a potrajat će do 15. veljače.

Sve informacije o natječaju se mogu dobiti u tajništvu Komisije za javna priznanja Grada Splita, Obala kneza Branimira 17 ili na tel. 310-281, a cjeloviti tekst Natječaja, uvjeti i postupak davanja prijedloga dostupni su na vezi: https://www.split.hr/natjecaji-i-oglasi/detalj/natjecaj-za-davanje-prijedloga-za-dodjelu-nagrada-grada-splita-za-2021-godinu.

Pisani prijedlozi mogu se slati poštom, na adresu: Grad Split, Komisija za javna priznanja, 21000 Split, Obala kneza Branimira 17 ili neposredno putem Glavne pisarnice Grada Splita na istoj adresi.

Share.

Leave A Reply