S početkom turističke sezone Grad Split udvostručio broj komunalnih redara u drugoj smjeni, radit će do 1 sat iza ponoći

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
S početkom turističke sezone i većeg priljeva gostiju, Grad Split je u suradnji s Turističkom zajednicom, Županijskom gospodarskom komorom, Obrtničkom komorom, Policijskom upravom, predstavnicima ugostitelja, predstavnicima kotareva iz šireg centra grada te nadležnim inspektoratom održao niz sastanaka, a kako bi se koordinirano dogovorile i provele aktivnosti u cilju osiguravanja ugodnog suživota građana i turista. U tom smislu, u okviru kampanje „Respect & enjoy”, utvrđeni su frekventni turistički punktovi i postavljeni ‘city light’ vizuali kojima se turiste poziva da uživaju u ljepotama grada uz primjereno ponašanje i uvažavanje iznimnih kulturno-povijesnih lokaliteta, osobito na području stare gradske jezgre.
Paralelno je pokrenuta i digitalna kampanja istog sadržaja. Također, resorna gradska služba udvostručila je broj komunalnih redara u drugoj smjeni te je produljila njihovo radno vrijeme do 1 sat iza ponoći, a sve kako bi se izbjegli neželjeni prizori, osigurao red na javnom prostoru i normalan život stanovnika, osobito u centru grada.
izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply