SAS od sredine mjeseca reducira broj tjednih letova prema Splitu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Scandinavian Airlines (SAS) objavio je svoj red letenja za kolovoz u kojem će značajno reducirati broj tjednih letova prema Zračnoj luci Split, javlja Croatian Aviation.

Ova poznata skandinavska aviokompanija pokrenula je promet na kraju lipnja prema Zračnoj luci Split i to iz tri odredišta: Copenhagena, Stockholma i Osla. Linije iz Stockholma i Copenhagena prema Splitu prometovale su svakodnevno (uglavnom zrakoplovima tipa A320), dok je linija Oslo – Split bila u prometu od 5 do 6 puta tjedno.

No, to će se promjeniti od sredine kolovoza. Naime, linija Copnehagen – Split od 15. kolovoza prometovat će samo jednom tjedno, svake subote, a isto će biti slučaj i s linijom Stockholm – Split koja će također prometovati jednom tjedno (subotom).

Linija Oslo – Split od 09. kolovoza prometovati će tri puta tjedno (utorkom, petkom i subotom), a od 15. kolovoza i ova linija prometovati će jednom tjedno (subotom).

Druga destinacija u Hrvatskoj za SAS je ovog ljeta bila Zračna luka Pula, gdje je kompanija redovno prometovala jednom tjedno na liniji iz Copenhagena (subotom). Karte su u prodaji za letove do 15. kolovoza, nakon čega će, izgledno je, linija završiti s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu, piše Croatian Aviation.

Share.

Leave A Reply