SDP-ovac Matijević i dalje proziva građane koji šetaju pse po sportskim terenima: “Dobro jutro Blatine sa najskuplje livade za pase”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
“Dobro jutro Blatine sa najskuplje livade za pase. Za naše pase samo najbolje”, poruka je koju je uz sliku sa balkona objavio na Facebooku Davor Matijević, predsjednik Gradskog kotara Blatine-Škrape i SDP-ov gradski vijećnik.
 
Nedavno je izašao s inicijativom, odnosno postizanjem dogovora da se u parku u kojemu su se šetali kućni ljubimci izgrade parking mjesta, a lokacija za šetanje čovjekova najboljeg prijatelja nađe na drugom mjestu. Međutim, pojedinci i dalje sportske terene koriste za šetnju pasa, što pokazuje i fotografija koju je Matijević objavio.

Prije nekoliko dana oštro je osudio pojedince koji su uteren za cageball uveli nekoliko pasa. Valjda im godi umjetna trava, narugao se Matijević, i pozvao susjede da ovakve epizode u budućnosti slikaju kako bi javno objavili nesavjesne pojedince.

 
Najavio je i prijave vlasnicima pasa.
 
– Sve koji puštaju pse na sportske terene prijavit ćemo komunalnom redarstvu grada Splita. Komunalni redar ima mogućnost novčanog kažnjavanja, jednostavno smo primorani koristiti te opcije – objasnio je tada socijaldemokrat.
 
Sportski centar na Blatinama i inače je jedan od važnijih komponenata tog kotara jer se već sedam godina stalno ulaže u taj centar iz mizernih sredstava koji se svake godine odvajaju za kotareve u proračunu grada.
izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply