Split će do ljeta iduće godine dobiti Objedinjeni hitni bolnički prijem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Do ljeta iduće godine Split će dobiti Objedinjeni hitni bolnički prijem, priopćio je to Julije Meštrović, ravnatelj splitskog KBC-a prilikom posjeta ministrice Nataše Tramišak, prve žene u resoru regionalnoga razvoja i fondova Europske unije gradilištu u bolnici.
– Veliki projekti se realiziraju iz sredstava EU fondova i lijepo je vidjeti njihov napredak svaki put kad posjetimo KBC Split. Osobito mi je zadovoljstvo spomenuti šest velikih i značajnih projekata za KBC Split u vrijednosti od 225 milijuna kuna. Završena je prva faza Objedinjenog hitnog bolničkog prijema. KBC Split ima i drugih planova, rade zalihu strateškim projekata, pripremaju se za izgradnju i novih bolničkih prostora. Osim ovog projekta, obići ćemo i gradilište Regionalnog centra za transfuziju koji je važan, ne samo za grad Split nego i za susjedne županije. 

– Razgovarali smo i o strateškim projektima, to su Centar za akutnu medicinu i Istraživački medicinski centar, ti projekti dobro napreduju. Pripremamo projektnu dokumentaciju – izjavio je Meštrović.

izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply