Split će u rujnu biti domaćin najboljim IT stručnjacima iz cijeloga svijeta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iako nešto kasnije nego što je bilo predviđeno, i ove će se godine u Splitu održati konferencija Shift koja okuplja ponajbolje svjetske IT stručnjake.

Deveto izdanje najveće developerske konferencije u jugoistočnoj Europi održat će se, naime, u rujnu umjesto krajem svibnja, a ova je vijest i službeno potvrđena na sastanku organizatora sa splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i njegovim suradnicima.

– U okolnostima kada se sva velika događanja mahom otkazuju, mi smo skupili hrabrost i odlučili da Shift ide dalje. Sretni smo da će Split 14. i 15. rujna opet biti u epicentru aktualnih informatičkih zbivanja i da ćemo u grad dovesti brojne međunarodne sudionike, otvoriti zanimljive i aktualne teme – kazao je prvi čovjek Shifta Ivan Burazin.

Gradonačelnik Krstulović Opara izrazio je zadovoljstvo što će se Shift održati unatoč izazovnim okolnostima, podvukavši svesrdnu podršku Grada u realizaciji ove manifestacije, koja je u proteklim godinama pozicionirala Split kao nezaobilazno odredište na svjetskoj karti informatičke industrije, ali i sve poželjnije konferencijsko središte. 

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply