Split će u svibnju biti europsko središte kriptovaluta i web3 tehnologije

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BlockSplit je najveća regionalna konferencija za industriju blockchaina i kriptovaluta. Ove godine će se treće izdanje ove konferencije održati od 23. do 25. Svibnja u Splitu.

Organizator konferencije, hrvatska krovna udruga za blockchain i kriptovalute – UBIK, najavljuje najveću konferenciju do sada. Očekuje se da će konferencija u Split privući više od 300 stručnjaka i poduzeća iz cijele Europe i šire.

BlockSplit ponovno donosi vrhunske predavače, demonstraciju najnovijih tehnologija, prezentacije, prilike za umrežavanje te cijeli tjedan popratnih edukativnih i zabavnih aktivnosti.

Cilj konferencije je ubrzati rast i razvoj blockchain industrije. BlockSplit najveća prilika za ulazak u ovu industriju pojedincima i organizacijama. U tu svrhu, u programu konferencije su predviđene i praktične radionice.

Održat će se 6 praktičnih cjelodnevnih tematskih radionica. Svaka radionica je ograničena na 20 polaznika. Teme će pokrivati područja marketinga, prava, dizajna, DeFi-a, NFT-a i gaminga.

Sljedeća 2 dana su rezervirana za cjelodnevni program prezentacija i predavanja vodećih stručnjaka u branši. Posjetitelji će moći uživo poslušati stručnjake u razvoju blockchain tehnologije te naučiti o novim procesima za razvoj WEB3 proizvoda. Na izložbenom dijelu konferencije biti će zastupljene brojne domaće i međunarodne tvrtke.

Kao nastavak konferencije, tjedan će zaokružiti hackathon koji će se održati od petka do nedjelje. Sve ovo obećava događaj kojeg ne treba propustiti ako vas zanima budućnost financija, trgovanja, umjetnosti i igranja.

UBIK je udruga za blockchain i kriptovalute osnovana 2017 godine s ciljem okupljanja rastuće zajednice interesenata za ovu novu tehnologiju. Od samo početka fokus udruge je bio na organiziranju radionica i s ciljem približavanja zahtjevnih i novih tehnologija široj publici. Udruga također nastoji voditi i relevante razgovore  s regulatorima kako bi se osigurao nesmetan razvoj ekosustava.

Povodom organiziranja Block Split konferencije Predsjednik Vlaho Hrdalo je izjavio:

– Treće izdanje BlockSplita dolazi nam u najdinamičnijem periodu blockchain industrije od njenog nastanka. Posebno mi je zadovoljstvo da je uključivanjem UBIK-a u njegovu organizaciju BlockSplit nastavio svoj razvoj započet 2018. godine. Prethodna izdanja ove konferencije predstavljaju visoko podignutu ljestvicu za koju vjerujem da je možemo i nadmaštiti.

Kako su s nama i dalje oni isti ljudi koji su Block Split izvorno stvorili, konferencija u ovom izdanju predstavlja po mnogo čemu jedinstveno povezivanje Web3 zajednice jedne države.  S obzirom na to da se još jednom nalazimo u predivnom Splitu u možda i najljepše doba godine, zadovoljstvo svih posjetitelja zasigurno neće izostati pogotovo kada otkrijemo imena renomiranih predavača koje dosada nismo imali prilike vidjeti niti u široj regiji.

Share.

Leave A Reply