Sveučilište u Splitu izlazi ususret studentima: oni kojima je ostao nepoložen jedan ispit neće plaćati školarinu, a bit će produljeni i neki rokovi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na današnjoj sjednici Senat Sveučilišta u Splitu donio je, među ostalim, odluku da se zbog specifičnih uvjeta studiranja i polaganja ispita u ovoj akademskoj godini oslobode plaćanja školarine oni studenti kojima je ostao jedan nepoloženi ispit.

Također, za aktualnu akademsku godinu studentima koji su po drugi puta upisali isti ispit i nisu ga položili, umjesto da izgube pravo studiranja na tom studiju, omogućava se polaganje tog nepoloženog ispita iz prethodnih godina i treći put, uz plaćanje pune školarine.

Isto tako, produljuje se rok predaje završnih/diplomskih radova za onoliko za koliko je bio produljen ispitni rok.
Članovi sveučilišnog Senata potvrdili su odluku o kojoj smo nedavno pisali da će sjedište preddiplomskog sveučilišnog studija Mediteranska poljoprivreda biti u Sinju.

Na sjednici je dr. Petar Pepur, imenovan vršiteljem dužnosti pročelnika Sveučilišnog odjela za stručne studije, kao i prof. dr. Josipa Ferri, vršiteljicom dužnosti pročelnice Sveučilišnog odjela za studije mora.
Senat je dao suglasnost na upisne kvote i raspisivanje natječaja za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Biofizika na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu u akademskoj godini 2020./2021. 

Share.

Leave A Reply