U Split stiže prvi ljetni karneval za djecu i odrasle! Nude se pozamašne novčane nagrade za najoriginalniju masku

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Split stiže prvi ljetni karneval za odrasle i djecu pod nazivom “Split summer carnival” koji će se održati ove nedjelje s početkom u 17 sati. Program počinje Dječjim krnjevalom na Zvončacu, a mališane će od 17 do 18 sati zabavljati brojne maskote koje će potom od 18 do 20 sati nastaviti zabavljati školarce. Potom slijedi Krnjevalska povorka koja će prodefilirati Zapadnom obalom, Marmontovom i Pjacom sve do konačnoga odredišta – Rive započinje u 20 sati, a nakon povoroke zabava se nastavlja na tri lokacije u centru Splita. Na Zvončacu, Pjaci i Rivi gdje će biti organizirana četiri programa za različite glazbene ukuse.

House stage na Rivi uz britanske zvijezde Freemasons, Dječji krnjeval te Latino Stage na Zvončacu uz koncert Cubisma i Salsa party, te Retro Stage na Pjaci. Program se nakon ponoći seli u splitske klubove koji će pripremiti nastavak krnjevalskih zabava, a službeni after u klubu Central od ponoći.

Iznimno veliki nagradni fond od čak 10 tisuća kuna podijeliti će se odabranim maskama i to u šest kategorija nagrada. Na Dječjem krnjevalu odabrati će se i proglasiti najbolja individualna i najbolja grupna dječja Najmaska za koju je predviđeno po tisuću kuna

U 22 sata žiri će prozvati i predstaviti na bini na Rivi finalne maškare za odrasle te dodijeliti nagrade. Najbolja individualna maska za odrasle osvaja tisuću petsto kuna, a grupna tisuću kuna.

– Pozivaju se građani Splita da se skupa s našim turistima rasplešu i zabave na tri karnevalske pozornice gdje ih očekuje glazbeni program za svakoga ponešto: na Rivi Freemasons House party, na Pjaci Retro party, a na Zvončacu koncert Cubisma i salsa party te afterparty u klubu Central – pozivaju sve građane iz Turističke zajednice grada Splita.

Promjene u programu pratite ovdje

Program Ljetnog karnevala

PROGRAM

17h-20h Dječji krnjeval Zvončac i Najmaska

20h Povorka Zvončac – Pjaca – Riva

21h Zvončac: Cubismo i Latin party

20h Pjaca: Retro party

20h Riva: Sunset Shows, Odabir maski

22h Riva Proglas najboljih maski za odrasle

22h: Riva: Freemasons House party

24h: Central the Club powered by Split Summer Carnival

 

KATEGORIJE NAGRADA

Ideja za Krnju (FB anketa): 500 kuna

Grupna maska odrasli: 1.000 kuna

Grupna maska djeca: 1.000 kuna

Individualna maska odrasli: 1.500 kuna

Individualna maska djeca: 1.000 kuna

Alegorijska vozila: 5.000 kuna

 

Share.

Leave A Reply