Ususret Eurosongu: Gradonačelnik primio Albinu Grčić

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas mladu splitsku pop-pjevačicu Albinu Grčić, pobjednicu Dore koja će s pjesmom „Tick-Tock“ predstavljati Hrvatsku na izboru za pjesmu Eurovizije u svibnju u Rotterdamu. U ugodnoj ćakuli Albina je splitskog gradonačelnika upoznala s tijekom intenzivnih priprema za skorašnji nastup na Eurosongu.

-Veselim se nastupu u kojem ćemo ja i cijeli moj tim dati najbolje od sebe. Sve ovo je za mene ostvarenje snova i ogroman uspjeh-kazala je 22-godišnja Albina koja se glazbom bavi još od ranog djetinjstva. Albina je i studentica engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu. Gradonačelnik je pjevačici u usponu zaželio što bolji plasman na Eurosongu.

-Uspjeh naše Albine još jednom potvrđuje status Splita kao hrvatske prijestolnice glazbe. Uvjeren sam će Albinin nastup u Rotterdamu biti dodatna međunarodna promocija našeg grada čiji je značaj u hrvatskoj glazbenoj kulturi i baštini – izuzetan. Uz to, niz je pjevačica iz Splita koje su imale zapažene nastupe upravo na Euroviziji. Računajte na podršku Grada i naše Turističke zajednice – kazao je, među ostalim, Krstulović Opara. Uz gradonačelnika, čestitke Albini uputile su ovl. pročelnica Službe za gospodarstvo, obrtništvo i turizam Ela Žižić i čelnica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić.

Share.

Leave A Reply