Vaterpolistice i vaterpolisti „Jadrana“ na prijemu kod gradonačelnika – „ Sve naše pobjede su i pobjede grada.“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Povijesni uspjeh i dvostruko osvajanje kupa muške i ženske vaterpolske ekipe splitskog Jadrana povod je današnjeg susreta gradonačelnika sa sportašima i sportašicama, trenerima i stručnim stožerima trofejnih Jadranaša. –  Nema boljeg poklona za kraj godine ni uvoda u novu, svi vjerujemo sportski još uspješniju godinu. Priuštili ste nam veliko zadovoljstvo i ponos i na tome vam iskreno čestitam. Dokazali ste još jednom da je Split uistinu najsportskiji grad, kazao je gradonačelnik Puljak dodavši kako će Grad i dalje podržavati sport i sportaše, financijski i na sve druge načine. Pored gradonačelnika, momcima i djevojkama Jadrana čestitke su u ime resorne gradske službe uputili i pročelnik Mate Omazić te Igor Maretić, voditelj Odsjeka za sport.

U ime slavnog splitskog vaterpolo kluba riječi zahvale na prijemu i podršci uputio je predsjednik VK Jadran Albert Pavlović kazavši kako je osvajanje kupa motiv za daljnje uspjehe i velike sportske rezultate. – Nadamo se da smo otvorili vrata uspjesima Hajduka, KK Splita i drugih naših klubova i sportaša. Hvala vam što se sve ove godine s nama i uz nas, računamo i dalje na partnerstvo i suradnju na obostrano zadovoljstvo. Sve naše pobjede su i pobjede grada, kazao je Pavlović.

Budući da je Split domaćin Europskog vaterpolskog prvenstva 2022. godine, zajednička su očekivanja i nade da će prestanak pandemije omogućiti pravi sportski spektakl i puno gledalište u Spaladium Areni. Tome se nada i čelni čovjek Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladen Drnasin koji je također nazočio današnjem svečanom prijemu u Gradskoj upravi.

Share.

Leave A Reply