Vatreni ipak dolaze u Split? Pogledajte poruku Perišića

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kolika je gorljivost navijača u Dalmaciji, pokazali su sinoć svi oni koji su se okupili na splitskoj Rivi kako bi proslavili povratak reprezentativaca u domovinu. Nisu ih dočekali, s obzirom na kašnjenje programa u Zagrebu, i to od nekoliko sati; bus s ‘vatrenima’ približavao se Trgu bana Jelačića sporije no što je itko očekivao, ali doček je svakako bio za pamćenje.

No zapamtit će, uvjereni smo, svoju proslavu na Rivi i Splićani. Feštalo se, dakako, ali reprezentativci se nisu dočekali. Do zadnjega se trenutka nije znalo hoće li se Dalić i ekipa ipak ukrcati na avion i ukazati na Rivi, pa su najvatreniji navijači odlučili čekati.

Da sve bude još gore, obilna kiša koja je oko ponoći potopila Dalmaciju sigurno nije pridonijela atmosferi. Splićani su se, pokisli, povukli kućama, a pravu feštu – odgodili.

A jutros, nakon što su se slegli dojmovi od sinoćnjeg (polu)fijaska na Rivi, Splićane zanima stižu li uistinu ‘vatreni’ u njihov grad. Društvene mrežegore od pitanja, no službene potvrde još uvijek – nema. Pa ipak, utjehu je svim navijačima u Dalmaciji poslao Ivan Perišić.

Nogometaš je iz noćnog autobusa poslao poruku svim “pokislim” obožavateljima u Dalmaciji. “Splite, dolazimo!”, napisao je Omišanin na Instagramu i pobudio nadu u “pravi” doček.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: