Vlada donijela odluku: koncesija za Žnjan dodijeljena trgovačkom društvu Žnjan d.o.o.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na današnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske usvojen je Prijedlog odluke o dodjeli koncesiji na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, uvala Žnjan, trgovačkom društvu Žnjan d.o.o.

-Zahvaljujemo Vladi na odluci o koncesiji. Nadamo se da neće biti žalbi i da će ova odluka uskoro postati pravovaljana kako bismo što prije mogli započeti s realizacijom ovog za Split iznimno važnog projekta. Još jednom pozivam premijera Plenkovića da posjeti Split kako bismo mu predstavili projekt Žnjana, ali i druge važne projekte, kazao je gradonačelnik Ivica Puljak komentirajući vijest o odluci Vlade.

Podsjećamo kako je Stručno tijelo za ocjenu ponuda za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, uvala Žnjan, u svibnju ove godine donijelo Nalaz i mišljenje prema kojem ponuda trgovačkog društva Žnjan d.o.o. jedina ispunjava sve propisane natječajne uvjete, temeljem čega je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Vladi Republike Hrvatske predložilo donošenje Odluke o dodjeli koncesije, koja je danas i usvojena.  

Share.

Leave A Reply