Vrijedna donacija stigla u KBC Split: s domaćih OPG-ova stigao kombi prepun domaćeg voća za lliječnike i medicinsko osoblje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Splitski KBC dobio je vrijednu donaciju usmjrenu prema liječnicima i medicinskom osoblju koje se u bolnicama bore sa pandemijom virusa COVID-19. Njima je tvrtka Germania donirala svježe voće hrvatskih OPG-ova, te vitaminske sokove za olakšanje u radu. Donaciju su ispred KBC-a Split primile Darinka Papković, voditelj službe za prehranu i dijetetiku te Zdravka Šmajzl.

Nastavak je ovo akcije u kojem su donacije već dobile devet hrvatskih bolnica u vrijednosti od oko 400.000 kuna. Na taj način Germania želi osim medicinskim djelatnicima, olakšati poslovanje i hrvatskim poljoprivrednicima.

– Liječnici i medicinsko osoblje stoje na prvoj liniji obrane protiv ovog virusa koji nam je svima promijenio živote, svjesni smo njihovih velikih napora i želimo im na neki način olakšati njihov posao. Osim što pomažu, ovi ljudi riskiraju vlastito zdravlje, pa smo im ovim putem htjeli poslati nedvosmislenu poruku da mislimo na njih – rečeno je kod uručeno donacije.

 

Share.

Leave A Reply