Vrime je od krnjevala

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prvo obraćanje novog pretpostavljenog vodstva Grada ‘Odbora za moralno unapređivanje karnevalskog raspoloženja , centrala Split’ pod palicom meštrovice Edite Lučić Jelić i meštra Josipa Škilje prošlo je u duhu žustre rasprave koju je meštar na koncu i napustio.

Članovi Odbora predstavljajući program otkrili su što maškare spremaju, ali kao i sve u našem lipom Gradu puno je tu obećanja, puno rasprave, a ključeve još nisu ni preuzeli.

Sutra u 10.30 sati , pred Starom gradskom vijećnicom na Pjaci očekujemo novu raspravu otvorenu za javnost- najavila je meštrica Edita .

Odbor očekuje vaša pitanja, muke koje su vas mučile proteklu godinu, a otvoriti će i knjigu za sve vaše jade koje stavljate Krnji na teret.

Doznali smo da je postignut  sporazum s Gradom o predaji ključeva zakazanoj u 11 sati, a obzirom da započinju radovi na Žnjanu, ostaje pitanje hoće li Gradonačelnik zbilja predati ključeve Grada ili ih zadržati. Ostaje nam vidjeti sutra.

 

Novonastali ‘Odbor’ hrabro poziva sve građane Splita sutra pred Staru gradsku vijećnicu u 10.30 sati.

 

Veselo je bilo na prvoj raspravi, ništa manje ne bi trebalo biti ni sutra kada nam stižu i najmlađi predstavnici Grada uz animatore.

Share.

Leave A Reply