Igor Tudor u Sieni primio nagradu kolega talijanskih trenera “Briglia d’Oro”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Igor Tudor je ovih dana u Italiji, u Sieni je večeras na prigodnoj svečanosti primio nagradu sekcije nogometnih trenera iz tog grada. Priznanje naziva “Zlatna uzda” dodjeljuje se trenerima već 29. put, a Splićanin je po mišljenju talijanskih kolega zaslužio ovogodišnju nagradu zbog odličnih rezultata Hellas Verone te vrlo dobre igre koju su pokazali u prošloj sezoni Serie A.

“Briglia d’Oro” je nagrada koja je priznata ne samo na lokalnoj već i na nacionalnoj razini u Italiji, u povijesti su je dobivali brojni poznati treneri pa je 44-godišnji Splićanin još jedan u nizu dobitnika. Tudor je večeras primio nagradu te održao predavanje za trenere iz Siene, družio se sa kolegama iz struke u gradu u kojem je svojevremeno igrao na posudbi iz Juventusa.

Tudor je trenutno bez posla nakon što je na kraju sezone napustio Veronu, bio je u kombinacijama za preuzimanje Galatasaraya (danas predstavljen novi trener Okan Buruk), a prije nekoliko dana se spominjao kao kandidat za trenera Athletic Bilbaoa.

izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply