Mijo Caktaš je novi igrač Osijeka, Nenad Bjelica je dobio željeno pojačanje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NAJNOVIJE:

Klub sa Drave koji se priprema u Istri i službeno je objavio da je nekadašnji kapetan Hajduka Mijo Caktaš postao njihov igrač te se fotografirao prilikom potpisa s trenerom Nenadom Bjelicom kojemu će biti veliko pojačanje.

“Mijo Caktaš novi je igrač NK Osijek! Ovaj 29-godišnji ofenzivac pridružio se momčadi na pripremama u Poreču gdje je stavio potpis na ugovor s Bijelo-plavima do 2025. godine. Prethodno je odradio liječničke preglede, a nakon zajedničkog ručka sa suigračima i dnevnog odmora odradit će i prvi trening kao igrač Osijeka.

Caktaš je želja Bijelo-plavih bio još u ljetnom prijelaznom roku, tada se transfer nije realizirao već se odlučio za Saudijsku Arabiju no raskidom ugovora dolazak u Gradski vrt ponovo je postao aktualna opcija. Nenad Bjelica bio je dovoljno uporan, Caktaš prepoznao priliku koja je pred Osječanima i prihvatio da bude dio momčadi koja će u proljetnom dijelu sezone loviti najviše ciljeve.

Uostalom, iskustvo i kvaliteta koje posjeduje sigurno će biti od koristi Bijelo-plavima. Caktaš je u karijeri igrao za Dugopolje, Hajduk, Rubin Kazan i Damac te u 300 seniorskih utakmica postigao 109 pogodaka i dodao 41 asistenciju.

NK Osijek mu želi dobrodošlicu u Bijelo-plavu obitelj te puno trenutaka u kojima ćemo se zajedno radovati.”, napisali su na službenim stranicama iz Osijeka.

Share.

Leave A Reply