Putin ‘zagrmio’, Rusi se snašli pa izgradili najbizarniji stadion

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bilo kakvo kašnjenje u pripremi za Svjetsko prvenstvo je nedopustivo, ne smijete biti lijeni – oštro je upozorenje ruskog predsjednika Vladimira Putinaministru sporta Pavelu Kolobkovu.

Kao što je već dobro poznato, Svjetsko prvenstvo u nogometu 2018. igrat će se u Rusiji.

Na kašnjenja u izgradnji nisu imuni ni Rusi, to se događa gotovo svakom organizatoru velikih natjecanja, ali na kraju sve protekne u najboljem redu.

Možda je Putinova ‘opasna’ poruka malo preplašila izvođače radova u Ekaterinburgu. Taj stadion renoviran je između 2007. i 2011. te je tako dobio lijepi ovalni izgled.

Međutim, pojavio se ogroman problem – kapacitet stadiona je ‘stao’ na 27 tisuća gledatelja i to ne ispunjava Fifine zahtjeve.

 

 

Rusi su odmah pronašli soluciju. U strahu od Putina ili ne, pala je improvizacija. Jedan dio stadiona su otvorili pa postavili veliku montažnu tribinu čime je kapacitet odmah porastao na uvjetovanih 45 tisuća mjesta.

Eh, sada to izgleda pomalo čudno i bizarno. Ovalni oblik narušava ta nova improvizirana tribina smještena izvan stadiona i ako Putin ‘zagrmi’, smišljaj i sređuj stvar kako god znaš…

Preuzeto sa: 24SATA

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: