Veliko zadovoljstvo na Gripama: KK Split je nakon više od deset godina izašao iz predstečajne nagodbe!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

– KK Split je prvi, i koliko znam, jedini profesionalni klub u Hrvatskoj koji je to napravio. Veliki je ovo uspjeh, KK Split je financijski zdrav i može se fokusirati na sportske rezultate. Hvala svima koji su bili uključeni u ovaj proces: vodstvu kluba, mom zamjeniku Kuzmaniću, bivšem i sadašnjem Nadzornom odboru – rekao je gradonačelnik Splita Ivica Puljak

Zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić, zadužen za resor sporta, zahvalio se bivšim i sadašnjim čelnicima kluba, posebno direktoru Dejanu Žaji, te naglasio brojna ulaganja Grada u dvoranu Gripe i Klub.

– Izlazak iz predstečajne nagodbe bio je naš jasan cilj već tri godine. Zbog toga su nam malo patili i sportski rezultati. Legalizirali smo dvoranu koja od 1979. godine nije imala uporabnu dozvolu, puno ulažemo u infrastrukturu, slijede još tri projekta poput uređenja svlačionica, uskoro će i rashladni uređaji u dvorani. Sada idemo prema sportskim rezultatima. Prošle godine smo od Zadra izgubili 3:0, ove 3:2, a sada očekujem pobjedu u finalu prvenstva Hrvatske – kazao je Kuzmanić.

Vidno je zadovoljstvo nakon izlaska iz predstečajne nagodbe kod direktora KK Splita Dejana Žaje.

– Izlazak iz predstečajne nagodbe značit će nam puno u poslovanju, u rejtingu kluba, ulaganja su značajna. Klub u svim segmentima postaje sve kvalitetniji, to je naš dugoročni cilj. Naravno, želimo i sportski rezultat i u tome ćemo biti ustrajni – rekao je Žaja.

Predsjednik Nadzornog odbora KK Splita Ante Vuković zahvalio se vjerovnicima kojih je bilo preko 200, te je naglasio da se vlasnička struktura KK Splita dogovorom s vjerovnicima ne mijenja.

Share.

Leave A Reply