Hrvat divljao na kolodvoru u Njemačkoj pa završio na psihijatriji

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U nedjelju, 10. lipnja, 39-godišnji Hrvat napravio je incident na željezničkom kolodvoru u Münchenu zbog čega je završio na psihijatriji.

U nedjelju poslijepodne, u 15:45 sati, Savezna policija u münchenskoj istočnoj postaji pozvana je zbog “divljanja jedne osobe” u toaletu kolodvora, piše fenix-magazin.de.

Policija je zatekla 39-godišnjeg Hrvata koji je, prema svjedocima, u javnom prostoru za zahod, spustio svoje hlače i pokazivao genitalije.

Nakon što su mu napisali kaznu zbog “uznemiravanja javnosti”, od Hrvata koji živi u Münchenu zatraženo je da napusti kolodvor. No, tada je muškarac više puta pao ‘namjerno na tlo’ i, kako navodi policija, mahao rukama, zbog čega ga je policija prisilno prebacila u ured na kolodvoru.

Kao što se ispostavilo, čovjek je bio pod utjecajem opasne droge, tzv. “soli za kupanje”.

Budući da je 39-godišnjak poznat po sličnim ispadima i pošto bi mu povećana potrošnja droge mogla biti opasna po život, prebačen je u psihijatrijsku ustanovu gdje se uspostavilo da je već bio tretiran nekoliko puta 2017. i 2018. godine.

Savezna policija izdala je obavijest o prekršajnom postupku zbog uznemiravanja javnosti i kaznenu prijavu zbog otpora policajcima.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply