Finale kupa na Rujevici: Šibeniku sjeverna tribina, Hajduku istočni sektori

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton održan je sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza s delegacijama Hajduka i Šibenika, klubova koji su izborili nastup u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Utakmica će biti održana 24. svibnja na stadionu HNK Rijeka. Klubovi su, između ostaloga, upoznati s rasporedom aktivnosti oba finalista, marketinškim i medijskim obvezama te logističkim informacijama.

Svaki klub dobit će 30,5 posto kapaciteta stadiona – za navijače Hajduka će biti dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, a za navijače Šibenika sjeverna tribina stadiona na Rujevici. Cijene ulaznica za navedene navijačke tribine bit će 20 eura.

Oba kluba će također imati dostupna po jedan sektor na zapadnoj tribini, a cijena ulaznica za te sektore iznosit će 25 eura.

Ulaznice za navijačke sektore prodavat će se izravno putem klubova, a prodaju i distribuciju ostalih ulaznica organizirat će Hrvatski nogometni savez. Početak prodaje ulaznica predviđen je početkom svibnja, a HNS i klubovi finalisti pravovremeno će objaviti detaljne informacije o načinu i vremenu prodaje ulaznica.

izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply