Gradi se veterinarska bolnica u Splitu. Imat će 24-satnu skrb o psima i mačkama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U POSLOVNOM centru splitskog naselja Dračevac bit će smještena veterinarska bolnica površine 750 četvornih metara, namijenjena zdravstvenoj skrbi o psima i mačkama, a imat će četiri suvremeno opremljene operacijske dvorane, doznaje se u veterinarskoj grupaciji Vetti Group.

Planiramo u veterinarsku bolnicu uložiti više od dva milijuna eura, rekli su Hini u Vetti Group napominjući da je potpisan ugovor o zakupnini prostora, a otvaranje bolnice planirano je početkom iduće godine.

Druga veterinarska bolnica u Hrvatskoj

Veterinarska bolnica u Splitu imat će najmoderniji CT uređaj, četiri suvremeno opremljene operacijske dvorane, osam soba za preglede i konzultacije, odvojenu čekaonicu za mačke i zasebnu prostoriju za utjehu u najtežim trenucima oproštaja.

Imat će i stacionar i 24-satnu njegu pasa i mačaka s postoperativnom skrbi. U bolnici će se također moći obavljati ultrazvučne pretrage pasa i mačaka, radiologija, kirurške obrade i zahvati te laboratorijske pretrage, stomatološke obrade, oftalmologija, endoskopija, gastroskopija  i širok spektar veterinarskih usluga.

To je druga takva veterinarska ustanova u Hrvatskoj, u Zagrebu je u prosincu prošle godine otvorena Klinika za pse i mačke.

“U iduće dvije godine planiramo uložiti 20 milijuna eura u veterinarske bolnice diljem Hrvatske”, kaže Suzana Skorija, predsjednica Uprave Vetti Groupe.

Također je najavila ulaganja u vrhunsku opremu i podizanje standarda veterinarske struke. Vetti Group danas ima više o 230 zaposlenika na 26 lokacija u Hrvatskoj.

izvor: index.hr

Share.

Leave A Reply