Gradski čelnici u tradicionalnom obilasku ustanova koje brinu o najmlađima i najosjetljivijima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U povodu blagdana Svetog Nikole i nadolazećih blagdana gradonačelnik Ivica Puljak i zamjenik Bojan Ivošević sa suradnicima obišli su ustanove koje skrbe i brinu o najmlađima i najosjetljivijima; Dom za djecu “Maestral”, Centar za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”, Udrugu “Anđeli”, potom Centar za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ te Udrugu za inkluziju osoba s poteškoćama u razvoju “Lastavice”.

Bili su to susreti sa štićenicima ustanova i njihovima ravnateljicama uz puno pjesme, glazbe, smjeha te razmjene čestitki sa lijepim željama za nadolazeće blagdane, bolju i sretniju nadolazeću godinu. Svakoj od ustanova, osim košare sa čokoladama i bombonima koje su razveselile najmlađe, u blagdanskom duhu darivanja gradonačelnik i njegov zamjenik uručili su i prigodni novčani poklon-bon.

“Draga djeco, roditelji i djelatnici, uvjeren sam da ste bili dobri ove godine i da će sveti Nikola doći sa puno darova. Svima vama u nadolazećem razdoblju želim obilje radosti, zdravlja i mnogo lijepih trenutaka”, poručio je gradonačelnik nakon glazbenog programa  štićenika “Slave Raškaj”.

U razgovorima sa čelnicima ustanova, gradonačelnik Puljak i zamjenik Ivošević  pobliže su se upoznali s radom i programima rada i poteškoćama s kojima se ravnateljice susreću u radu. 

Share.

Leave A Reply