Izvrsne vijesti za studente splitskog Sveučilišta – besplatna autobusna linija od Spinuta i Kampusa vozi i dalje…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Studente Sveučilišta u Splitu, posebice one koji žive u studentskim domovima na Spinutu, obradovat će vijest da će se i nadalje moći besplatno voziti posebnom autobusnom linijom koja će prometovati na relaciji od Spinuta do Kampusa.

Naime, kako javljaju sa Sveučilišta, danas su prof. dr. sc. Dragan Ljutić, rektor Sveučilišta u Splitu, i Miroslav Delić, direktor “Prometa” potpisali Ugovor o prijevozu, kojim će studentima splitskog Sveučilišta i ove godine biti omogućena bolja povezanost između studentskih domova u Spinutu i Kampusa.

Potpisivanju ugovora su nazočili i Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Ivana Pletković, pročelnica Ureda rektora i koordinator infrastrukturnih projekata i Marijan Bašić, projekt menadžer Studentskog Centra Split.

Kao i do sada trasa ostaje ista te će besplatni studentski autobusi voziti na relaciji Spinut – Matoševa – Domovinskog rata – Vukovarska – Bruna Bušića – Matice Hrvatske. U povratku s Kampusa autobusi će prometovati trasom Velebitska – Solinska – Domovinskog rata – Hrvatske mornarice – Kaštelanska – Spinut. Predviđeno je šest polazaka dnevno, kako sa Spinuta, tako i s Kampusa.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply