Konačno više! Splićani se sad mogu vozati ‘Prometovim‘ busevima 24 sata: uvode se noćne linije, evo voznog reda

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iz “Prometa” obavještavaju putnike kako zbog završetka školske godine i početka ljetnih praznika od petka 23. lipnja dolazi do izmjena na voznom redu gradskih i prigradskih autobusnih linija.

– Osim spomenutih izmjena uvode se i noćne linije na liniji 37 (Split – Airport – Trogir) i obratno, na liniji broj 60 (Split – Omiš – Ravnički most) i obratno.

Uvodi se i gradska noćna autobusna linija broj 40 koja će prometovati na relaciji Trajektna luka – HNK – Vukovarska – Brnik i obratno.

Ta će kružna linija prometovati samo u noći s petka na subotu i sa subote na nedjelju. Polazak je iz trajektne luke u ponoć, pa svaki sat vremena u 1,2,3 i 4 sata ujutro prema Brniku. Trasa je Trajektna luka – HNK – Zagrebačka – Vukovarska – Brnik i natrag od Brnika preko Vukovarske, Dubrovačke, Mažuranićevog šetališta, Ulice Domovinskog rata, Zagrebačke do HNK i trajektne luke.

– Za sada je ovakav vozni red, ali pratit ćemo situaciju i ako se ukaže potreba, pojačavati dnevne i noćne linije, kao i one linije koje gravitiraju prema plažama, osobito nakon 1. srpnja – najavio je Miroslav Delić, direktor “Prometa”.

Share.

Leave A Reply