Kultna „Večernja škola“ Željka Pervana 19. ožujka na Gripama!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – „Večernja škola“ nakon 15 godina ponovno je na turneji, ali ovog puta oproštajnoj – u predstavi „Posljednja Večernja“ junaci originalne postave Večernje škole obići će dvadesetak gradova u Hrvatskoj. Ekipa Večernje škole tako stiže i u Split, gdje će 19. ožujka „Posljednja Večernja“ zaigrati na Gripama, s početkom u 19,59h. 

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe, a Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne „Večernje škole“.

Željko Pervan doista već više od tri desetljeća s punim pravom slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece” i preko legendarne „Večernje škole“ u kojoj će publika od veljače imati mogućnost ponovno uživati, pa sve do „Pervanova dnevnika“ i novijih predstava „Na komadiću Europe“, „Ljubav i zloba“ i dr., Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uvijek iznenade i privuku publiku u velikom broju.

Pervan i njegovi „učenici“ prije Splita s predstavom stižu i u Zadar, 16. ožujka, na Višnjik.

Brojnim obožavateljima kultne „Večernje škole“ preostaje da čim prije osiguraju svoje ulaznice za izvedbu u Splitu 19. ožujka, a ulaznice mogu nabaviti u sustavu  Eventim.hr.

Uz to, ulaznice mogu nabaviti i na prodajnim mjestima Eventima u Splitu:

– Autotrans Split, Put Supavla 1, 

– Exclusive Change mjenjačnice na lokacijama: Mall of Split 1, Mall of Split 2, ST City Centar One i  ST Kaufland,

– Dancing Bear Shop, Dioklecijanova 6, 

– Petrol BP Split Dujmovača,

Tisak Media Split – City Centar One.

Share.

Leave A Reply