Mijenja se trasa Prometove linije broj 1

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zbog radova na projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Solin od sutra se za promet zatvara dionica Ulice don Frane Bulića u Solinu, od križanja s Kaštelanskom do Ulice Solinske mladeži.

Na toj dionici bit će onemogućeno prometovanje autobusa na liniji br.1 (Bunje-HNK-Bunje) do početno-završnog stajališta u Bunjama.

Zbog toga će autobusi na liniji br.1 do završetka radova kao okretište koristiti lokaciju gdje je privremeno izgrađeno (samo za vrijeme radova) autobusno okretište kod hotela Salona Palace, a lokacija koja će se koristiti za ukrcaj i iskrcaj putnika je autobusno stajalište u Ulici don Frane Bulića naziva ‘Starine Salona 2’.

Ovom dionicom (koja će biti zatvorena za prometovanje autobusima) bit će omogućeno prometovanje kombi vozilom koji će polaziti s Bunja 10 minuta ranije u odnosu na polaske koji su navedeni u voznom redu linije br. 1, a prometovat će do privremenog okretišta kod hotela Salona Palace i obratno, gdje će putnicima s područja Bunja (i ostalim koji se nalaze u zoni radova) biti omogućeno presjedanje (u polasku i dolasku) tj. korištenje autobusa na liniji br.1 koji će prometovati po uobičajenom voznom redu.

Share.

Leave A Reply