Policija će u subotu pojačano kontrolirati promet za uzorne vozače stižu pokloni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na području cijele Hrvatske policija će sutra provoditi akciju pojačanog nadzora prometa s ciljem podizanja sigurnosti na cestama. Antonela Lolić, glasnogovornica PU SD, poručuje da je zaštita svih sudionika u prometu od agresije i kršenja prometnih propisa uzrokovanih neodgovornim ponašanjem pojedinaca bitna zadaća policije.

– Akcija će trajati od 10 do 14 sati. Kontrolirat će se poštivanje propisa vezanih za alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva i zaštitnih kaciga, korištenje mobitela i poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja – poručila je Lolić te dodala da će se akciji na području naše županije pridružiti i osobe iz javnog života koje će uzornim vozačima uručiti prigodne poklone.

Župan Blaženko Boban akciji će se pridružiti na samom početku, u 10 sati na širini u Solinu, gradonačelnik Andro Krstulović Opara i vratar Hajduka Dante Stipica od 11 sati će biti s policijom u Ulici sedam Kaštela, a novinarka Ana Krolo bit će dio akcije koja će se provoditi u Kaštel Sućurcu.

IZVOR: dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply