POSJETITE SAJAM GAST…ALI U ZAGREBU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Navikli smo da tradicionalno krajem veljače sajam GAST bude u Splitu, ali ove godine morate “potegnuti” sve do Zagreba, gdje se održava po prvi put.

Službeno je otvoren 28. međunarodni sajam GAST 2024,  na dosad najvećem prostoru Arene Zagreb od 23. do 25. veljače 2024. godine. Sajam su tom prigodom obišli državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, izaslanik predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića,  ravnatelj Uprave za stočarstvo i kvalitetu hrane u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Barać i pomoćnica pročelnice za Gradskog ureda za gospodarstvo, poduzetništvo, turizam i investicije Zagreba Nera Pavić. U ime organizatora, goste i izlagače su pozdravili direktorica Sajma Split Sanja Vuković Veić i direktor grupe sajmova GAST Bogdan Šarić.

Ovogodišnji, 28. međunarodni sajam GAST 2024 središnje je mjesto okupljanja ciljane publike poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te vlasnika ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske s jedne strane te proizvođača i distributera s druge strane.

U Zagrebu, sajam GAST omogućava poslovnim ljudima da svoje HORECA poslove ugovore  na nacionalnom nivou i u pravo vrijeme –  vrijeme pripreme za nadolazeću turističku sezonu. Posjetiteljima i izlagačima omogućava da ostvare  što veći poslovni potencijal. U  Areni Zagreb, na do sada najvećoj sajamskoj površini, bit će predstavljeno preko 1.000 izlagača i brendova iz nekoliko europskih zemalja. Time se otvaraju  ekskluzivne mogućnosti da sudionici na  moderan način prezentiraju i promoviraju svoje proizvode i usluge direktno  pred potencijalnim klijentima i konkurencijom. Ovaj događaj omogućava direktnu promociju i ugovaranje poslova pred još jednu uspješnu turističku sezonu, uz posjet brojnih glavnih aktera turističke scene: hotelijera, ugostitelja, iznajmljivača iz Hrvatske i Europe.

Share.

Leave A Reply