PRAZNIK RADA Na Marjanu besplatni fažol i zabava za sve uzraste

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Žnjan d.o.o. u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita i Gradom Splitom organizira tradicionalnu proslavu Međunarodnog praznika rada na Marjanu u ponedjeljak, 1. svibnja 2023. godine. 

I ovu godinu pripremljen je bogat program i niz aktivnosti koje će privući na Marjan veliki broj posjetitelja. Program će započeti u 11 sati na pozornici amfiteatra ispred ZOO vrta gdje će Čarobni animatori i Vangel zabavljati najmlađu publiku. Tradicionalni prvosvibanjski fažol će kuhati u velikoj teći kuhari ŠKMER-a, a podjela će početi u 12 sati.

Nakon podjele fažola, program će se nastaviti koncertom grupe Ljetno kino u 13 sati, a od 15 sati program i zabava nastavlja se uz DJ Duplu.

Svi posjetitelji uživat će u bogatoj ponudi hrane i pića, a splitski Craft pivari i ove će godine biti zaduženi za povoljnu ponudu craft piva. Mali handmade i Opg sajam dodatna su ponuda prvosvibanjskog piknika u prirodi koji ovu godinu nitko ne bi trebao propustiti. 

Grad Split osigurao je besplatnu autobusnu liniju od HNK do Marjana i natrag koja će voziti od 8 do 16 sati s polascima svakih 20 minuta. 

Share.

Leave A Reply