Vozači oprez, nemojte se zeznuti: za vikend će se montirati nosači nadvožnjaka na izlazu iz Splita pa će se na tom raskrižju prometovati po posebnim pravilima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hrvatske ceste su izdale obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Splitu na raskrižju Ulice Zbora narodne garde i Ulice Domovinskog rata koja će biti na snazi 3. i 4. rujna 2022. zbog najavljene montaže armirano betonskih nosača nadvožnjaka.

U subotu, u vremenu od šest ujutro do šest popodne, za sav promet bit će zatvoreno lijevo skretanje iz Ulice Zbora narodne garde u Ulicu Domovinskog rata u zoni križanja. Umjesto zatvorenog lijevog skretanja u zoni križanja, sva vozila će se preusmjeriti na obližnji rotor Bilice preko kojeg će moći izvršiti polukružno okretanje te iz pravca Solina nesmetano ući u Ulicu Domovinskog rata. Za sve ostale pravce važeća je postojeća prometna regulacija.

U nedjelju će, u istom periodu, za sav promet bit će zatvoren izlaz iz Splita preko Ulice Domovinskog rata. Vozila će se usmjeravati na Ulicu Solinska cesta u smjeru Solina.

Iz Hrvatskih cesta mole vozače da za izlazak iz Splita koriste Poljičku ulicu kako bi se minimalizirale poteškoće u prometovanju pri izlasku iz Splita. Za ulazak u Split kao i za ostale pravce postojeća prometna regulacija i dalje je važeća. 

Share.

Leave A Reply