Objavljene su prve slike iz Uncharted filma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dočekali smo i taj dan kad smo prvi put vidjeli filmskog Nathana Drakea. Čini se kako je mladi Tom Holland dobro uskočio u čizme slavnog avanturista.

Svaki put kad smo do sada pisali o filmskoj adaptaciji Uncharteda pisali smo o odgodama ili promjenama redatelja. No, nakon nesretnog niza projekt je konačno krenuo s konkretnim razvojem, snima se unatoč Covidu, a danas je Sony odlučio podijeliti prve slike sa seta.

Set je inače posjetio Nolan North, glumac koji je posudio glas protagonistu Nathanu Drakeu u igrama, te je dao nekoliko savjeta kolegi Tomu Hollandu koji će glumiti mladoga Drakea u samom filmu. A napokon smo dobili i prvi pogled na Hollanda u ulozi Drakea pa pucajte te komentare – kako vam se čini?

Odjeću su mu definitivno pogodili, radi se tu o odjevnoj kombinaciji kakvu je Drake nosio u prvoj igri, što ima smisla jer je ondje bio najmlađi. Uglavnom, film bi u kina trebao doći 16. 7. 2021., iako to naravno nije sigurno u današnje vrijeme. Ako ništa, prvi trailer je vjerojatno blizu.

Izvor: hcl.hr

Share.

Leave A Reply