Uređenje apartmana na moru – mali savjeti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ponekad je jedan pogled na apartman dovoljan da gosti odluče da li će isti iznajmiti ili ne. Donosimo neke od korisnih savjeta kako urediti apartman na moru da bude privlačan svakom gostu.

  1. Zlatno pravilo kaže da prvo treba krenuti od gosta, a ne od sebe i onoga što se nama sviđa prilikom uređenja aprtmana. Morate pratiti trendove i opremiti apartman moderno, skladno današnjem vremenu u kojem živimo. Ako imate manji apartman – svijetlim tonovima ćete najbolje „povećati“ prostor. To jednako vrijedi i za boje zidova, podova i namještaja. Namještaj neka bude višenamjenski radi manjeg prostora.
  2. Kupaonica i pogled prodaju apartman. Posebnu pažnju obratite na kupaonicu i pogled koji se pruža iz apartmana. Lijepa, moderna, čista i uredna kupaonica vrlo je bitan kriterij kod gostiju prilikom odabira apartmana. Po mogućnosti postavite ugradbene kotliće i moderne ravne tuš kabine s kanalicama. Oni su danas sastavni dio svake moderne kupaonice. Kada govorimo o pogledu koji se pruža iz apartmana – bilo da gleda na vrt, more ili planinu – potrudite se da isti uslikate u najljepše doba godine, kada ima sunca, cvijeća, brodova,ljudi…
  3. Kuhinja – Čista, moderna i funkcionalna kuhinja također je bitna stavka svakoga gosta koji traži apartman u najam. Ukoliko imate maleni apartman, svakako savjetujemo kupovinu kuhinje po mjeri radi maksimalne iskoristivosti prostora. Ukoliko imate veći apartman – savjetujemo Vam da ne kupujete neke ekstremno skupe kuhinje koje će trajati godinama. Bolje je da svakih nekoliko godina promijenite kuhinju i pratite trendove.
  4. Boje apartmana. Svakako preporučamo da koristite mediteranske boje prilikom opremanja apartmana. Kao najbolje kombinacije boja pokazale su se boje lavande, pijeska, nježne nijanse plave i sive, bijela boja u kombinaciji sa zelenom bojom maslina itd… Odlučite se za jednu od ovih varijanti i prilagodite Vaš apartman podneblju kojem pripada.
  5. Podovi koji se lako održavaju. Budući da apartman na moru morate svakodnevno čistiti, odaberite one vrste pločica i materijala koji su vrlo zahvalni za čišćenje i održavanje.
  6. Izbjegavajte predmete koji se mogu uništiti i oštetiti. Prilikom opremanja apartmana izbjegavajte kupovinu predmeta koji se lako slome i unište. Samim time Vaš apartman će dugo vremena izgledati dobro.
  7. Brzi internet i klima uređaj – „must have“ svakog apartmana. U današnja vremena nemojte niti pokušavati iznajmiti apartman ako isti nema brzi internet i klimatizacijski uređaj. Bilo bi dobro da u apartmanu imate i što više utičnica budući da danas svi koriste pametne telefone koji se brzo prazne, tablete i laptope na godišnjim odmorima.

Puno tvrtki u Hrvatskoj bavi se uređenjem interijera. Ukoliko želite moderno i kvalitetno urediti Vaš apartman za najam – svakako Vam preporučamo tvrtku Interijeri Zadro iz Zagreba koja već godinama uređuje sve vrste domova i apartmana diljem Hrvatske.

Share.

Leave A Reply