Poljud: Navijači pohrlili po ulaznicu za finale Kupa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jutros je na Poljudu krenula prodaja ulaznica (po cijenama od 100 i 150 kuna) za finale Hrvatskog kupa između Hajduka i Dinama koje se igra u Vinkovcima 23. svibnja.

Iz Hajduka poručuju:

Pravo prvokupa imat će pretplatnici HNK Hajduk za sezonu 2017/18 zbog toga što nisu iskoristili mogućnost uključenu u cijenu pretplate, a odnosi se na domaće utakmice Kluba u okviru Hrvatskog nogometnog kupa. Naime, kao što je poznato, Hajduk je u svim ovosezonskim utakmicama bio gost.

Prema uputi organizatora jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice, a u slučaju ulaznica koje se prodaju na Poljudu pretplatnik može kupiti drugu ulaznicu isključivo za osobu koja također posjeduje godišnju ulaznicu za aktualnu sezonu.

Radi se o personaliziranoj prodaji ulaznica što znači da se za svakog kupca vode detaljni zapisi o prodaji, tj. ulaznice se prodaju isključivo uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice.

Pretplatnik koji će u utorak kupovati ulaznicu na Poljudu trebat će, osim osobne iskaznice ili putovnice te pretplatničke iskaznice, imati i dokument na kojemu je osobni identifikacijski broj – OIB (u slučaju da nije na osobnoj iskaznici ili putovnici). Sve isto vrijedi eventualno i za drugu osobu za koju se kupuje ulaznica.

AKO KUPUJUTE SAMO JEDNU ULAZNICU potrebno je ponijeti:

1. Vlastitu osobnu iskaznicu ili putovnicu

2. Dokument na kojemu je OIB (u slučaju da nije na osobnoj iskaznici ili putovnici)

3. Pretplatničku iskaznicu HNK Hajduk za 2017/2018 (original ili kopija)

AKO KUPUJETE DVIJE ULAZNICE potrebno je ponijeti:

1. Vlastitu osobnu iskaznicu ili putovnicu + kopija osobne iskaznice ili putovnice drugog pretplatnika

2. Dokumente na kojemu su OIB-i (u slučaju da nisu na osobnim iskaznicama ili putovnicama)

3. Pretplatničke iskaznice HNK Hajduk za 2017/2018 (originale ili kopije)
Pretplatnici će ovu mogućnost moći iskoristiti do završetka prodaje, a najkasnije do četvrtka 16. svibnja u 14 sati. U slučaju da sve ulaznice ne budu rasprodane, bit će puštene u slobodnu prodaju samo za članove Kluba.

Ulaznice će se početkom tjedna prodavati i u Vinkovcima u organizaciji HNK Cibalije. Mogu ih kupiti i osobe koje nisu pretplatnici HNK Hajduk, ali također uz predočenje prije navedenih osobnih dokumenata.

Dodatne napomene:

– Strani državljani trebaju imati isključivo putovnicu kao identifikacijski dokument.

– Tijekom prodaje ulaznica za finale Kupa, u Odjelu za članstvo neće biti moguća prijava gubitka, odnosno ponovna izrada pretplatničke iskaznice za aktualnu sezonu.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply