Raspoloženje u momčadi je izvrsno, a vraća se najbolji strijelac i asistent

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon 22 dana odsustva nogometaši Hajduka ponovno će igrati na svom stadionu. Bijeli su uspješno odradili posljednja tri gostovanja (Osijek, Rijeka, Lokomotiva), a sada ih u zadnjem kolu polusezone očekuje dvoboj protiv zaprešićkog Intera.

Raspoloženje u momčadi je izvrsno, hajdukovci su u pozitivnom nizu. Pod vodstvom Željka Kopića Bijeli su slavili u četiri utakmice i jednom remizirali, a posebno je značajan podatak da su sve pobjedeostvarene na zahtjevnim gostujućim travnjacima – javlja Hajduk.hr.

Momčad zaista izgleda dobro, igrači na terenu ispunjavaju zadatke koje Hajdukov trener od njih traži što se na koncu vidi i rezultatski. Do kraja sezone hajdukovcima je preostala još jedna utakmica, a vjerujemo da će pred svojom publikom potvrditi sjajan pobjednički niz ostvaren u posljednjih mjesec dana.

Radili su jučer Bijeli na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona, a u odnosu na prošli dvoboj momčad će biti jača za Antu Ercega, najboljeg strijelca i asistenta dosadašnjeg dijela sezone koji je proslavio 28. rođendan.

Određene su i službene osobe za ogled sa Zaprešićanima. Pravdu u susretu Hajduka i Intera dijelit će Ivan Vučković iz Zagreba.

Pomoćnici su mu Igor Krmar iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Ante Čuljak, također iz Zagreba. Delegat susreta je Dražen Posavec iz Maruševca, a kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply