Neki već igraju Cyberpunk 2077

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nešto manje od tri tjedna ostalo je do izlaska Cyberpunka 2077, a na internetu su već procurile fotografije fizičkih pakiranja igre.

Ako ste fan Cyberpunka 2077, vjerujemo kako s nestrpljenjem iščekujete (konačni) izlazak ovog naslova i strepite na svaki spomen njegovog imena. Sada biste mogli više paziti kad prolazite internetskim prostranstvima jer fizička izdanja igre su već poslana u neke trgovine. Prvi primjerak igre na disku pojavio se tijekom vikenda, potvrdivši nam što sve dolazi u kutiji (sve ono što smo već znali).

Jedan korisnik Reddita, koji tvrdi da radi u Amazonu, pohvalio se objavom kako je u rukama držao fizičko izdanje Cyberpunka 2077 i to PlayStation 4 verziju. Prema njegovim dojmovima, pakiranje je teže od očekivanog, a za to postoje valjani razlozi. Već se zna kako igra na Sonyjevoj konzoli teži 70 gigabajta i doći će u dva Blu-ray diska. Također, unutra će se još naći mapa Night Cityja, naljepnice i razglednice.

A kad se fizičko izdanje neke igre već pojavilo u opticaju, bilo je samo pitanje vremena kada će se netko dočepati igre, zaigrati ju i podijeliti snimku gameplaya na internet. To se dogodilo upravo s PS4 (Pro) verzijom igre iz koje je netko snimio početnih 20 minuta igre. CD Projekt za sada uspješno uklanja snimke pa nema smisla da ih prenosimo, ali pitanje je koliko će dugo moći voditi tu bitku jer će sve više igrača dobiti pristup igre.

Ovo nije neočekivano jer je igra poslana na umnožavanje još u desetom mjesecu. Međutim, ne preporučuje ju se igrati bez ažuriranja koje će stići po izlasku, 10. 12., jer se očekuje da će isto ažuriranje donijeti masu popravaka i optimizacija s obzirom na to da je tim na njemu radio skoro dva mjeseca.

Izvor: hcl.hr

Share.

Leave A Reply