Olujni vjetar zatvorio autocestu, zbog bure u prekidu trajektne i katamaranske linije

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samo za osobna vozila, zbog olujnog vjetra, otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog-DC50 i DC27, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici Jadranske magistrale DC8 od Senja do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I. skupina vozila) te za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina vozila).
Krčki i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. HAK poziva vozače na pojačan oprez zbog veće količine vode koja se može zadržati na kolniku od jakih pljuskova.

Zbog bure u prekidu su trajektna linija Prizna-Žigljen, katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka i brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak. Katamaranska linija 9603 – Jelsa – Bol – Split će isploviti na relaciji Stari Grad – Bol – Split, polazak iz luke Stari Grad je u 6 sati. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Preuzeto sa: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: