Čistoća: Zbog koronavirusa radi samo pola djelatnika, molimo građane za razumijevanje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U skladu s novonastalom situacijom i u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije te drugih nadležnih tijela, Čistoća Split od pojave krizne situacije radi u drukčijim okolnostima vodeći računa o zaštiti zdravlja svojih zaposlenika i građana. Broj djelatnika je zbog zaštite od zaraze racionaliziran (polovina radnika radi, polovina je kući) te se odvoz otpada odvija prema dosadašnjoj dinamici, ali drukčijem rasporedu. 

– S obzirom na racionalizaciju broja djelatnika, građane molimo za uviđavnost, razumijevanje i strpljenje. Čistoća je i dalje na usluzi svim svojim korisnicima bez zastoja osiguravajući dosadašnju razinu usluge u smislu čistoće i urednosti gradskih kvartova i ulica. Djelujemo i interventno pa građani upite, zahtjeve i eventualne propuste mogu poslati na mail: cistoca@cistoca-split.hr – poručili su iz Čistoće.

Još su dodali:

– Dragi sugrađani, ne izbacujte glomazni otpad ukoliko vam to nije neophodno. Vrećice s miješanim komunalnim otpadom dobro zatvorite, a sav ostali otpad uredno odvojite i bacite u odgovarajući spremnik.

izvor:dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply