Divljaci na splitskim ulicama: u tjedan dana dvije mlade djevojke srušene na pješačkom, a vozači pobjegli

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U samo tjedan dana u Splitu dvojica vozača su pobjegla s mjesta nesreće nakon što su svojim vozilima na pješačkom prijelazima udarili dvije djevojke.

U Gundulićevoj ulici je 6. studenoga 40-godišnjak pobjegao nakon što je prednjim dijelom svog smarta teško ozlijedio sedamnaestogodišnju maturanticu, ali je brzom akcijom policije za samo tri sata uhićen u svom stanu u ulici Bleiburških žrtava te je završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja istog kaznenog djela.

Vozio je pod utjecajem opijata (kokaina i amfetamina), a kako je ove godine dva puta “pao” s manjim količinama marihuane, pobjegao je s mjesta nesreće da se ne bi ustanovilo da je vozio drogiran.

Nova nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 17.50 u Splitu, ali do sada vozač nepoznatog vozila nije pronađen, a učinio je isto kao i lik sa početka priče – udario je djevojčicu na pješačkom prijelazu i pobjegao.

Ovaj put je stradala petnaestogodišnja djevojčica, ali njezine ozljede su puno lakše nego ozljede 17-godišnjakinje.

Petnaestogodišnjakinja je nakon udarca vozila “odletjela” s pješačkog prijelaza na kolnik te je zadobila uganuće noge i puštena je na kućnu njegu.

Policija moli sve očevice koji su vidjeli ovu prometnu nesreću koja se dogodila na raskrižju ulica Hrvatske mornarice, Zrinsko-Frankopanske i Sedam Kaštela (u blizini Poljuda) da se jave u Postaju prometne policije Split ili na brojeve telefona 021/504-010 ili 504-036.

Preuzeto sa :slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: