GI ‘Naprid Plokite, naprid Siromašna’ poziva Bojana Ivoševića na Plokite: ‘Treba rješavati ono što se može’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pozivamo gradonačelnikovog zamjenika Bojana Ivoševića u posjet Plokitama i obilazak tržnice u našem kvartu, na kojoj i oko koje ima dosta komunalnih i prometnih problema. Parkiranje na kolniku u Vinkovačkoj i na ulazu za dostavna vozila, vikendom čak i u pješačkoj zoni, poslovni prostori i kafići prošireni na nogostupe, banci prošireni izvan iscrtanih gabarita i sl.,  problemi su koji se gomilaju na ovom nekad kvartovskom pazariću, a zadnjih godina jednoj od glavnih tržnica Splita i okolice. Tržnica Sućidar na Plokitama zahtijeva potpuno preuređenje, ali na to ćemo čekati još godinama. Do tada treba rješavati ono što se može. Gdje ima volje ima i načina.

Podsjećamo i na obećanje gradonačelnika Ivice Puljka, koji je u kampanji krenuo upravo s tržnice na Plokitama da SIROMAŠNA ČETVRT više nikada neće biti ZABORAVLJENA ČETVRT. 

Plokitama nedostaje još i puno toga kao npr. javne garaže, street workout park, ograđeni park za pse, postaja javnih bicikli i sl. Dobra prilika za posjet i obilazak Plokita bit će gradakim ocima 26.  kolovoza prilikom posjete spomeniku Prvog splitskog odreda.“, poručuju iz GI Naprid Plokite, naprid Siromašna.

izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply