Grad Split podupire nadarene sportaše – osigurao je 15 stipendija za učenike i studente, evo kako se prijaviti na natječaj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grad Split i u ovoj školskoj i akademskoj godini stimulira mlade i perspektivne sportaše i sportašice koji su još uvijek na redovitom školovanju ili studiju, sa ciljem da im pripomogne u lakšem ostvarivanju njihovih akademskih i sportskih ciljeva.

Osigurano je ukupno 15 stipendija od čega je 8 stipendija namijenjeno redovitim učenicima srednjih škola, a 7 stipendija redovitim studentima.

Stipendije u iznosima od 600 do 1000 kuna zavrijedit će redoviti učenici, odnosno studenti – sportaši koji udovoljavaju uvjetima Natječaja čiji su detalji dostupni na web stranicama Grada Splita.

Učenici i studenti koji ispunjavaju uvjete Natječaja svoje prijave mogu podnijeti na adresu: Grad Split, Služba za društvene djelatnosti – Odsjek za šport, Obala kneza Branimira 17, 21 000 Split, putem centralne pisarnice u Gradskoj upravi, poštom ili e-mailom na adresu: mate.krolo@split.hr.

Dodatna pojašnjenja i informacije zainteresirani mogu dobiti i putem gradske Službe za društvene djelatnosti – Odsjeka za šport.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply