Hoću majko, hoću… Zaposlenicima splitske “Čistoće” dvije tisuće kuna božićnice, izdašan blagdanski dar i u “Split Parkingu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Odbrojava se sitno do Božića, no već danima su izlozi trgovina okićeni, trgovački centri prepuni onih koji traže najljepši poklon za svoje najmilije… Blagdanska košarica iz kuta gledanja zaposlenika splitskih gradskih tvrtki bit će nešto obilnija jer će gotovo svi kolektivi uz prosinačku plaću dobiti  božićnicu. Radnici “Čistoće” čak u iznosu od dvije tisuće kuna.

“Blagdanski budžet” nešto je skromniji zaposlenicima “Splitske obale” koji će uz bon za kupnju od 600 kuna dobiti isti iznos i kao dar po djetetu. Slična je praksa i u “Lovrincu“, 600 kuna u obliku bona dobit će i radnici “Split Parkinga“, a direktor Marko Bartulić, uz amenovanje Nadzornog odbora, želi zaposlenicima dati i još 900 kuna “u kešu”.

U “Stano-upravi” će podjela božićnica ovisiti o financijskoj situaciji u firmi, ali će za dar djeteta svojih radnika uprava izdvojiti 600 kuna.

U “Prometu” je blagdanski dar nešto uranio pa su za svetog Nikolu djeca radnika u čizmice dobila 600 kuna, a osim “Čistoće” izdašnu će božićnicu osigurati i “Parkovi i nasadi” – čak tisuću kuna bona.

izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply