Ivica Karoglan novi je direktor splitske Čistoće

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Za novog direktora gradske tvrtke Čistoćan u petak je izabran Ivica Karoglan. Na dužnost će stupiti 17. siječnja 2022. 

‘Gospodin Karoglan je inženjer agronomije, voćarstva, vinogradarstva i vinarstva s bogatim profesionalnim i upravljačkim iskustvom. Od 2017. uspješno je rukovodio komunalnom tvrtkom Komunalac d.o.o iz Samobora, a u Split dolazi s mjesta direktora tvrtke Odvodnja Samobor d.o.o. Vjerujemo da će gospodin Karoglan pridonijeti daljnjem razvoju i poslovnom uspjehu splitske Čistoće’, priopćili su iz Grada Splita.

Krešo Beljak, bivši gradonačelnik Samobora niz je godina surađivao s Karoglanom. Njegovo imenovanje, podsjetimo, komentirao je za Dalmatinski portal i prije no što je bilo službeno.

‘Čovjek je sposoban, nije ni u jednoj stranci. Iz Imotskog je, a doselio se u Samobor i zaposlio u komunalnoj tvrtki. Nije bio odmah direktor, ali je nakon nekog vremena isplivao kao najbolje rješenje. Bio je odličan. Ja sam uvijek ratovao s direktorima komunalnih tvrtki, ali njemu se nije trebalo govoriti što će raditi.

Nema veze s Puljkom. Javio se i prošao. To govori o njegovoj kvaliteti, a i o Puljku. Ovo je super stvar za Split, a velika šteta za Samobor’, kazao je Beljak proteklog tjedna 

Share.

Leave A Reply