Ivošević zahvalio Županiji na odrađenom poslu oko Istočne obale. Najavio je kako će većinu preostalih štandova ukloniti vlasnic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dogradonačelnik Bojan Ivošević na svom je Facebook profilu razjasnio što će biti s preostalim kioscima na Istočnoj obali.

– Komunalno redarstvo Grada Splita, nakon dorade Odluke o komunalnom redu i jasne izjave županijske pročelnice Marije Vuković nakon što je dovedena u pitanje naša nadležnost da smo ipak nadležni za Istočnu obalu, krenulo je u novu seriju rješenja o uklanjanju – pojasnio je Ivošević.

Kako navodi u objavi na svom profilu, nekoliko štandova na toj lokaciji posljednjih dana uklonili su sami vlasnici.

– Nakon istih, nekoliko kioska i štandova se proteklih dana samo uklonilo, a većina preostalih će se također sama ukloniti u narednim danima. Ukoliko što ostane Grad Split će ukloniti – napominje dogradonačelnik.

Iako je ranije krivio Županiju za nered na ovome području, sada joj u objavi, zamjenik gradonačelnika zahvaljuje. Navodi i kako je odradila svoj dio posla tako što su poništili rješenja o Minimalnim tehničkim uvjetima (MTU).

– Također zahvaljujemo Županiji koja je odradila svoj dio posla i poništila rješenja o MTU za navedene, čime je eventualni rad na Istočnoj obali nakon nadležnosti Lučke kapetanije, Komunalnog redarstva i Carinske uprave došao i u nadležnost Državnog inspektorata – zaključio je Ivošević.

Share.

Leave A Reply