Iz policije stigla javna pohvala četvorici malih istražitelja iz Splita: Bravo momci! Učinili ste sve kako treba i napravili veliko dobro djelo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Blagdani su vrijeme darivanja i dobrih djela, a dobro djelo su ovog Božića učinila četiri posebno dobra dječaka iz Splita, uz malu pomoć policijskog službenika, javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

Dječaci su u subotu ujutro, tijekom druženja i igre na igralištu, pronašli novčanik s dokumentima, karticama i novcem. Jedan od njih odmah je nazvao policiju na 192, predstavio se, prijavio pronalazak novčanika i naveo gdje se nalaze. Policijski službenik stigao je nakon zaprimljene dojave malo pripomoći u pronalasku vlasnika i zajedno su uspjeli. Otišli su na adresu navedenu na dokumentu, u potrazi za vlasnikom.

Ispred zgrade policijski službenik i mali istražitelji, susreli su se s građaninom,  vlasnikom izgubljenog novčanika koji je sretno utvrdio da u novčaniku ništa ne nedostaje i zahvalio se dječacima. I tako dan nakon Božića četiri divna dječaka učinili su jedno veliko dobro djelo.

I napravili su sve kako treba. O pronalasku obavijestili policiju na broj 192 i zajednički s policajcem, vratili izgubljenu stvar vlasniku koji ovog puta imao sreće jer je su njegov novčanik pronašli pošteni nalaznici.

Obzirom na iskrenost, poštenje, entuzijazam i dobrotu  koju su pokazali u ovom događaju,  policijski službenik je u želji da pohvali njihov postupak, zajedno s djecom otišao k njihovim obiteljima i upoznao roditelje kako su svojim postupkom djeca pokazala koliko su pošteni i dobri.

Kako bi zaštitili njihov identitet nećemo navesti njihova imena, ali želimo ovim putem javno pohvaliti četiri dječaka sa Splita 3 koji su ovog Božića pokazali da su najveći pokloni drugima naša djela i dobrota, javno su iz policije pohvalili male Splićane.

Momci, bravo!

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply