Lančani sudar u Splitu, za volanima četiri cure

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jučer se u Splitu, nedaleko zgrade ‘Slobodne Dalmacije’, dogodio lančani sudar u kojem su sudjelovala četiri vozila, a za volanom su bile – četiri žene.

Znamo, u sudarima padnu teške riječi, psuje se, međutim ne i u ovom slučaju.

Nakon sudara koji se dobrano čuo i u okolnim kafićima, četiri žene su najprije upitale jednu drugu jesu li dobro, bodrile su se, te su odmah zaključile: Hvala Bogu, glavno da nama nije ništa.

I tek su onda išle vidjeti štetu na automobilima.

– Prva je zakočila jer je neki automobil naglo zakočio ispred nje, potom je zakočila druga, treća i – četvrta. Čuo se udarac za udarcem, ljudi u okolnim kafićima su skočili na noge. Najprije sam osjetila udar u automobil ispred sebe, a onda se jedna cura ‘zalipila’ u mene.

Tu je cesta otvorena i kad kočiš auto ‘leti’ i nema šanse da smo mogle izbjeći sudar. Tako je kako je, nema ljutnje. Čak smo nas četiri razmijenile brojeve i sada se dopisujemo preko WhatsApp-a. Još će se od ovoga svega izroditi i prijateljstva – kaže nam jedna sudionica nesreće, ipak primjećujući nešto što joj se nije svidjelo.

– Muški se znaju rugati s curama vozačima, ali mi smo sabranije i kulturnije od njih, te smo ovo riješile na civiliziran način. A znate što su muški radili kada nam se dogodio sudar? Ti nepoznati ‘hrabri’ Splićani su izvadili mobitele i samo su fotografirali, niti jedan nam nije došao pomoći i pitati kako smo, nego su se cerekali i rugali. Sramota!

Iz auta su nam dobacivali svašta – kaže nam sudionica sudara, navodeći da je nakon nesreće došao jedan hrabri suprug sudionice sudara i smirivao cure, te ih pohvalio kako su riješile cijeli prometni incident.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply